- Comeback.

Jag har tydligen fler läsare än vad jag vet om :) Riktigt kul att ni där ute vill läsa bloggen. Så jag ska ta mig själv i kragen nu & börja uppdatera lite.
Idag mår jag dock som en säck potatis & är febrig som bara den. Men ska vila ut lite till sen åker jag & tjejen till Stockholm på Hotellweekend. :)
Igår gav jag mig in på ett riktigt monsterpass tillsammans med min vän Andreas. Vi tränade Ben & Mage samt utsida axlar. Slutade med att jag vinglade ut ifrån gymmet totalt spyfärdig. Tanken slog mig att jag tränat för hårt, men sen visade det sig vara feber helt enkelt. Och jag tror inte det hade någonting med träningen att göra. Möjligtvis slog det ut lättare när allt i kroppen började cirkulera under passet .. Menmen, vad är det man säger, No Pain, No Gain!
Hur som helst har jag några dagars vila nu fram till söndag då jag kommer & träna rygg/biceps & baksida axlar. Och eftersom att jag åker till Stockholm idag så blir det inget bloggande förrän Söndag kväll igen. Men jag ska som sagt skärpa mig och hålla bloggen vid liv framöver. Bjuder på en bild sen Gamleby så länge, då http://www.christercarlsson.com/ tog lite bilder på mig & http://perekbjorn.blogg.se/ :) 



Ha det bra med er så länge ..

RSS 2.0